Добре дошли в моя кулинарен блог. Надникнете зад кулисите, за да разберете що за магия се крие в моята кухня, защото убедена съм във всяка има нещо тайнствено и неповторимо....та ние влагаме много любов и емоция и частица от себе си.

Benevenuti nel mio blog di cucina. Gettate uno sguardo dietro le quinte per capire quale magia si nasconde nella mia cucina, perché sono convinta che in ogni cucina c'è qualcosa di
misterioso ed eccezionale ....forse perché quando cuciniamo, mettiamo tanto amore, emozione ed anche una parte di sè stessi.


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com

неделя, 24 януари 2010 г.

Картофени крокети с плънка от крема сирене / Le polpettine fritte di patate ripiene alla crema di formaggio


Снощи направих тези картофени крокети, като реших да ги напълня, за да променя леко и допълня познатия им вкус. Получи се нещо много, много вкусно....и така..
Продукти за около 15 бр.:
2-3 големи картофа
1 яйце
сол на вкус
босилек
1с.л. брашно
За пълнежа:
150г крема сирене (ползвах Exquisa, натурално)
букетче магданоз, нарязан на много ситно
2 скилидки чесън
Сваряваме картофите и ги пасираме. Омесваме полученото пюре с останалите продукти. Взимаме от сместа колкото за топчица малко по-голяма от орех, слагаме от пълнежа и оформяме хубаво топче. Овалваме топчиците в галета и ги пържим. Аз го правя в дълбока касерола с двойно дъно, олиото трябва е достатъчно, а поставям само 3-4 от крокетите, не повече. По-лесно е за обръщането им. После ги оставям върху домакинска хартия, да се отцеди излишната мазнина.

Няма коментари:

Публикуване на коментар