Добре дошли в моя кулинарен блог. Надникнете зад кулисите, за да разберете що за магия се крие в моята кухня, защото убедена съм във всяка има нещо тайнствено и неповторимо....та ние влагаме много любов и емоция и частица от себе си.

Benevenuti nel mio blog di cucina. Gettate uno sguardo dietro le quinte per capire quale magia si nasconde nella mia cucina, perché sono convinta che in ogni cucina c'è qualcosa di
misterioso ed eccezionale ....forse perché quando cuciniamo, mettiamo tanto amore, emozione ed anche una parte di sè stessi.


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com

петък, 22 януари 2010 г.

Печено агнешко / Carne di agnello cotta al forno

Продукти за сместа, в която се овалват порциите агнешко месо ( 6бр.):

3-4 с.л. олио
1с.л. брашно
1ч.л. червен пипер
1/3ч.л. смлян пипер(черен, розов, зелен, бял)
1/2ч.л. риган
сол на вкус

Всички продукти смесваме и разбъркваме добре. Всяка порция потапяме в сместа и подреждаме в тавичка. Сипваме 200-300мл вода. Завиваме с алуминиево фолио добре. Печем около час и половина на фрурна с температура 180 градуса с вентилатор. След това махаме фолиото и се пече само още 10 минути, за да придобие месото вкусна коричка.




Няма коментари:

Публикуване на коментар