Слагаме ги в тавичка с малко мазнина и водичка. След около 20 минути изваждаме, за да ги напълним със следната смес от:
1 глава лук нарязан на ситно
1 настърган морков
2-3с.л. доматен сос (през лятото един нсатърган домат)
сол, риган
Задушаваме лука и моркова няколко минути, добавяме доматите, накрая подправяме с мъничко риган. Когато се поохлади добавяме 100г натрошено синьо сирене. С тази смес пълним катофените ладиики. Отгоре поставяме по едно парченце кашкавал и връщаме във фурната за около 10 минути.
Горещо прпоръчвам да опитате, много са вкусни. :)
Много вкусно изглежда това,чудесно предложение!
ОтговорИзтриванеБлагодаря, миличка! А дали видя добавени снимки на хлебчетата с кашкавал? Правих ги и тази вечер...и толоква красивички...не се въздържах и правих снимки отново...:))))))
ОтговорИзтриванеПрегръщам те!